Babyshower

Een babyshower is een bijzonder (uit Amerika overgewaaide) happening. Meestal is het een verrassing voor de aanstaande moeder. Soms zijn de aanstaande ouders allebei aanwezig.

Een babyshower kan thuis of op locatie worden georganiseerd; dat ligt geheel aan de wensen, het budget en bijvoorbeeld de beschikbare ruimte die je (thuis) hebt.
MCV events kan een pakket samenstellen op basis van de aanvraag. Hierbij kun je denken aan de opmaak van de uitnodigingen, het regelen van de (eventuele) locatie, taart of andere lekkernijen, de versiering & decoratie, het verzorgen van cadeaus en nog veel meer. Vraag hier vrijblijvend informatie aan!
(Psssssst..... en wil je niet alle visite over de vloer als je kleine wonder is geboren? Denk dan aan een kraamfeest!)


Kraamfeest

Van harte gefeliciteerd! Jullie baby is geboren! Is het al tijd voor een kraamfeest? Dit feestje ter ere van de geboorte van jullie kindje, wordt meestal tussen
4 & 6 weken, na de geboorte georganiseerd. Heerlijk om iedereen in één keer te zien en thuis geen rommel te hebben? Dan kunnen we samen aan de slag. Informeer naar de mogelijkheden bij MCV events! Uitnodigingen, locatie, taart en andere hapjes en drankjes, styling & decoratie; je kunt voor alles bij mij terecht! Vraag hier meer infomatie aan!

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over Babyshower & kraamfeest?