Ik ben graag jullie weddingplanner!

Jullie willen alle voorbereidingen naar de aanloop van jullie huwelijk, alsmede de huwelijksdag zelf, organiseren met ondersteuning van een weddingplanner. Het is van belang dat jullie kiezen voor een planner met wie jullie beiden een klik hebben. En dit geldt ook voor de weddingplanner zelf. Tenslotte werkt dat het fijnst, want met elkaar gaan we de mooiste dag van jullie leven plannen! En het is écht belangrijk dat een ieder daar een goed gevoel bij heeft!

Wat ook belangrijk is, is dat jullie ontzorgd worden! Dat jullie kunnen genieten van de voorbereidingen, maar ook op de dag zélf en erop vertrouwen dat een professional jullie dag tot in de puntjes organiseert!

Pakket A - Z

Dit is het meest uitgebreide pakket wat een weddingplanner aanbiedt. Het houdt in dat ik als jullie weddingplanner zorgdraag voor de volledige organisatie van jullie huwelijk. Vanaf het moment dat één van jullie JA heeft gezegd op het aanzoek of dat jullie hebben besloten te willen gaan trouwen, kan MCV events al gaan ondersteunen. Gemiddeld is dit een jaar vanaf het aanzoek tot aan de trouwdatum. In een eerste gesprek (hieraan zijn geen kosten verbonden), maak ik graag kennis met jullie. Dit gesprek vindt meestal bij jullie thuis plaats. Zo zijn jullie in je vertouwde omgeving en kan ik een goed beeld krijgen van wie jullie zijn en wat jullie belangrijk vinden. We bespreken wat ik als weddingplanner voor jullie kan betekenen. Daarnaast luister ik graag naar jullie wensen voor de grote dag! Na ongeveer een week hebben we even contact; mag ik een offerte voor jullie opstellen? Zo ja, dan volgt er een vervolggesprek en gaan we dieper in op jullie wensen om deze te gaan realiseren. Daarna ga ik aan de slag. Ik spreek mijn netwerk aan en zoek de beste opties voor jullie.

Gedurende de voorbereidingen van jullie bruiloft onderhouden we uiteraard contact met elkaar. Ik fungeer als jullie sparringpartner en we zien en spreken we elkaar regelmatig om de vorderingen door te nemen. Zo blijven jullie tijdens het hele proces up to date. Ik zoek zaken voor jullie uit en leg diverse voorstellen en mogelijkheden bij jullie neer. Uiteraard maken jullie de uiteindelijke keuzes, waarna ik ervoor zorg dat alles perfect wordt geregeld en tot in detail besproken wordt.

Het basispakket bestaat onder andere uit de volgende elementen:
- Intakegesprek
- Opstellen van de offerte / plan van aanpak
- Vervolggesprek
- Opstellen & uitvoeren draaiboek
- Contacten leggen & afspraken maken met leveranciers
- Uitvoeren ceremoniemeesterschap op jullie huwelijksdag
- Stukje nazorg: persoonlijke of telefonische evaluatie

Kosten

Iedere bruiloft is maatwerk! Op basis van wat jullie willen, maak ik een offerte op maat.
 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over Wedding van A-Z?