“Wat doe jij?”
Het is dé openingsvraag op netwerkbijeenkomsten, feestjes of andere ‘nieuwe ontmoetingen’. Wat gebeurt er dan? Draai jij een te lang verhaal af over je bedrijf, waardoor je achteraf denkt: dat kan beter! Of weet je nauwelijks wat je kan vertellen om jezelf in één minuut krachtig neer te zetten?

Kom dan naar de training Pitch it!

 In de training doen we het volgende:
- We gaan bespreken hoe jouw branding eruit ziet
- Je formuleert jouw Unique Selling Point
- Je zet die om in een perfecte pitch
- Je maakt er meteen een video-pitch van; dan heb je het engste vast gehad

Extra (optioneel)
Jij word in je video – pitch make-up - proof gemaakt door een professionele visagist.
Leuk: pauze met zoete lekkernij & fijne lunch!

Dit vonden vorige deelnemers ervan!
"Een hele fijne workshop op een prettige plek, sfeervol. Jullie presentatie heeft me echt handvatten gegeven en weer een stap verder geholpen. De visagie en het filmpje maken waren een heel leuk extraatje, wat ik erg waardeerde. Ik vond het een inspirerende ochtend. Alleen maar lof! Jullie samenwerking kwam prettig over. En ik vond een klein groepje fijn, zo was er veel persoonlijke aandacht. Daar hou ik van."

"Het vooraf invullen van de vragenlijst geeft al houvast. De ontvangst was prettig en er was duidelijkheid in het Plan van Aanpak. Het zélf aan de slag gaan met ondersteuning van de trainers heb ik al zeer prettig ervaren. Ook de flexibiliteit in omgaan met belemmeringen waar je tegenaan loopt en de directe feedback en vragen. De locatie alsmede de persoonlijke uitwisseling, omdat de groep klein was, heb ik als heel positief ervaren."

Bekijk de foto's hier!

Praktisch
Datum: op aanvraag
Tijd: 9.30 - 13.30 uur
Locatie: Barendrecht
Investering: zonder visagie € 150 excl. btw, met visagie € 175 ex btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: Maximaal 6

Aanmelden
Meld je aan via info@mcv-events.nl.
Afmelden kan tot 48 uur van tevoren.
Zonder afmelding krijg je geen geld terug.

Over de trainer
Ik ben eigenaar van MCV events. Met mijn bedrijf organiseer ik bruiloften en evenementen. Ik ben gediplomeerd wedding- en eventplanner en verbonden aan de brancheorganisatie voor wedding & eventplanners van Weddingplanners International. Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van eventplanning en jezelf profileren & presenteren voor (startende) ondernemers en professionals. Hierin komt ook een stuk marketing en personal branding aan de orde. Met een krachtige intuïtieve radar en een ervaren marketingachtergrond weet ik je weer on track te zetten. Je krijgt concreet advies en richting. Dit doe ik op ervaring, gevoel, met daadkracht en met een concrete aanpak die jou écht verder helpt!


 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over Pitch it!?