Als startende ondernemer kan het in het begin best wel eens moeilijk zijn contacten te leggen, te leren netwerken en jezelf te presenteren. Kortom, als jij het spannend vind om in het openbaar of tegen vreemden te spreken over jezelf, over jouw onderneming, dan is deze masterclass écht iets voor jou!

Wat gaan we doen?
Je leert in dit dagdeel beter presenteren met de tips & tricks. Je leert omgaan met spreekangst, non-verbale communicatie, welke mediamiddelen gebruik je indien nodig, de structuur van je presentatie, inspelen op het gehoor en op de overtuigingskracht! Ook een stukje uiterlijke verzorging ontbreekt hierin niet. Goed presenteren, speechen en ‘spreken in het openbaar’ zijn zeker te leren. Dit zijn skills die je als ondernemer nodig hebt. Want zowel in grote setting als in een kleine setting kan dit (onnodig) spanning met zich meebrengen. Denk aan het voorstellen van je eigen bedrijf bij een nieuwe leverancier, maar ook als je in nieuw netwerk binnenstapt en je moet gaan leren netwerken . Waar moet je op letten als je dit gaat doen? Wat zijn de succesfactoren voor een goede presentatie? En wat doe je als jouw verhaal niet boeit of niet aankomt? Voorbereiding, communicatie en uitvoering zijn hierin de sleutelwoorden! Aan de slag met een stukje theorie, maar vooral dóen deze masterclass! In een kleine groep geven we elkaar input en is er veel ruimte voor persoonlijke aanpak.

Doel
Presenteren zonder stress.

Praktisch
Datum: op aanvraag
Tijd: 9.30 - 13.00 uur
Locatie: Barendrecht
Investering: € 125 excl. btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: Maximaal 8

Aanmelden
Meld je aan via info@mcv-events.nl.
Afmelden kan tot 48 uur van tevoren.
Zonder afmelding krijg je geen geld terug.

Over de trainer
Ik ben eigenaar van MCV events. Met mijn bedrijf organiseer ik bruiloften en evenementen. Ik ben gediplomeerd wedding- en eventplanner en verbonden aan de brancheorganisatie voor wedding & eventplanners van Weddingplanners International. Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van eventplanning en jezelf profileren & presenteren voor (startende) ondernemers en professionals. Hierin komt ook een stuk marketing en personal branding aan de orde. Met een krachtige intuïtieve radar en een ervaren marketingachtergrond weet ik je weer on track te zetten. Je krijgt concreet advies en richting. Dit doe ik op ervaring, gevoel, met daadkracht en met een concrete aanpak die jou écht verder helpt!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over Presenteren kun je leren!?