Wie is het gezicht achter jouw onderneming en hoe zet je jezelf in als personal branding? Mensen willen zaken doen met mensen. Zaken doen is ook gevoelswerk. Is er een klik? Grote kans dat je de opdracht sneller de krijgt! Jouw (potentiële) opdrachtgever of iemand met wie je wilt gaan samenwerken, wil weten wie jij bent en wat jouw verhaal is. Waarom doe je wat je doet en hoe laat je dat zien aan de buitenwereld; aan jouw doelgroep?
Best lastig! Maar met individuele én groepsoefeningen wordt stapje voor stapje in dit proces helderder wie jij bent als (startende) ondernemer, waar je voor staat en hoe jij jezelf laat zien! Uiteraard is er ruimte voor Q & A.

Doel
Wie ben jij achter jouw onderneming, waarom doe je wat je doet en hoe ga jij dat aan de buitenwereld laten zien?!

Praktisch
Datum: op aanvraag
Tijd: 9.30 - 13.00 uur
Locatie: Barendrecht
Investering: € 125 excl. btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: Maximaal 8

Aanmelden
Meld je aan via info@mcv-events.nl.
Afmelden kan tot 48 uur van tevoren.
Zonder afmelding krijg je geen geld terug.

Over de trainer
Ik ben eigenaar van MCV events. Met mijn bedrijf organiseer ik bruiloften en evenementen. Ik ben gediplomeerd wedding- en eventplanner en verbonden aan de brancheorganisatie voor wedding & eventplanners van Weddingplanners International. Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van eventplanning en jezelf profileren & presenteren voor (startende) ondernemers en professionals. Hierin komt ook een stuk marketing en personal branding aan de orde. Met een krachtige intuïtieve radar en een ervaren marketingachtergrond weet ik je weer on track te zetten. Je krijgt concreet advies en richting. Dit doe ik op ervaring, gevoel, met daadkracht en met een concrete aanpak die jou écht verder helpt!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over Social Branding?