Als ondernemer gebruik je social media om jezelf en je bedrijf te laten zien en om op een makkelijke manier contact te leggen met andere ondernemers en potentiële klanten. Wij laten je zien hoe je social media o.a. zakelijk kunt inzetten.

Social Selling heeft als doel:
⦁ Contact maken met prospects (potentiële klanten)
⦁ Leads genereren = opdrachten binnenhalen
⦁ De verbinding houden met bestaande klanten

Voor wie is de training?
Je gebruikt social media om jezelf en je bedrijf te profileren, maar eigenlijk doe je maar wat. Je wil graag meer structuur in je aanpak. Daarom droom je van een concreet en praktisch social selling-plan, waarin staat wat je wil bereiken met social selling, hoe je dat gaat doen (wanneer, waar en hoe vaak iets posten?) en hoe je dat gaat toetsen.
Niveau van de training: beginner/medium.

Na deze training weet je:
– Welke social mediakanalen passen bij mijn bedrijf?
– Wat is mijn USP?
– Welke informatie zet je op social media? (Wat deel je wel op deze pagina’s en wat juist niet?)
– Hoe zorg je dat je ‘in the picture’ komt via social media?
– Hoe pas ik in mijn dagelijkse social media - werkzaamheden in?

In de training gaan we aan de slag met het schrijven van een (beknopte) versie van een Marketingplan voor Social Media. Dit doen we in duo’s om elkaar te ondersteunen en te brainstormen. Je gaat naar huis met tips & tricks en do's & dont's. Een checklist en een timetable die je zelf nader kunt invullen om je Social Sellingplan uit te gaan voeren. Deze training bestaat uit een deel theorie en een deel plenaire interactie als oefeningen waarmee je tijdens de training een begin maakt.

Praktisch
Wanneer: op aanvraag
Locatie: Barendrecht
Tijd: 9.30 - 13.00 uur
Investering in jezelf: € 125,- excl. btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: Maximaal 8

Aanmelden
Stuur een mail naar info@mcv-events.nl
Afmelden kan tot 48 uur van tevoren.
Zonder afmelding krijg je helaas geen geld terug.

Over de trainer
Ik ben eigenaar van MCV events. Met mijn bedrijf organiseer ik bruiloften en evenementen. Ik ben gediplomeerd wedding- en eventplanner en verbonden aan de brancheorganisatie voor wedding & eventplanners van Weddingplanners International. Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van eventplanning en jezelf profileren & presenteren voor (startende) ondernemers en professionals. Hierin komt ook een stuk marketing en personal branding aan de orde. Met een krachtige intuïtieve radar en een ervaren marketingachtergrond weet ik je weer on track te zetten. Je krijgt concreet advies en richting. Dit doe ik op ervaring, gevoel, met daadkracht en met een concrete aanpak die jou écht verder helpt!

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over Social Selling?