Ok, je hebt 'ja' gezegd. En nee, niet op een huwelijksaanzoek, maar of jij een event wilt organiseren..... Is het een babyshower, kraamfeest, jubileum, verjaardagsfeest, borrel of een zakelijk event? In deze training leer je de praktische kant van het neerzetten van een goed event. Waar let je allemaal op? Wat doe je juist niet en juist wél?

Wat leer je?
Je leert stap voor stap de basis van het event. Deze zijn onderverdeeld in fases en deze komen allemaal aan bod. Dit geeft je een concreet beeld en info van hoe je dit aannkunt gaan pakken.
Aan het einde van de dag ga je naar huis met een plan van aanpak. UIteraard is er ook ruimte voor al je vragen. Mocht je al in de organisatie van een event zitten en je loopt vast, dan is deze training ook erg handig voor je.

Praktisch
Datum: op aanvraag
Tijd: 9.30 - 13.00 uur
Locatie: Barendrecht
Investering: € 125 excl. btw (je betaalt vooraf de factuur)
Aantal deelnemers: Maximaal 8

Aanmelden
Meld je aan via info@mcv-events.nl.
Afmelden kan tot 48 uur van tevoren.
Zonder afmelding krijg je geen geld terug.

Over de trainer
Ik ben eigenaar van MCV events. Met mijn bedrijf organiseer ik bruiloften en evenementen. Ik ben gediplomeerd wedding- en eventplanner en verbonden aan de brancheorganisatie voor wedding & eventplanners van Weddingplanners International. Daarnaast geef ik trainingen op het gebied van eventplanning en jezelf profileren & presenteren voor (startende) ondernemers en professionals. Hierin komt ook een stuk marketing en personal branding aan de orde. Met een krachtige intuïtieve radar en een ervaren marketingachtergrond weet ik je weer on track te zetten. Je krijgt concreet advies en richting. Dit doe ik op ervaring, gevoel, met daadkracht en met een concrete aanpak die jou écht verder helpt!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over Zo organiseer jij een WOW- event!?