Wat is er zo fijn aan organiseren?
Voor mij is dat mensen iets laten beleven, waar ze blij van worden, waarbij ik hen ontzorg én waarbij we samen het eindresultaat naar volle tevredenheid hebben bereikt. Dat doe ik met oog voor detail en kwaliteit om die persoonlijke touch erin te brengen. Dat persoonlijke aspect is écht waar het om draait. Om de klik!

Wat het vak zo mooi maakt, is wat ik zie en voel tijdens events: blije gezichten, een gevulde dansvloer, lekker eten, mensen die lol hebben met elkaar. Om die verbinding te mogen leggen; daar geniet ik als organisator óók enorm van!

Eureka!
Hier ben ik echt op mijn plek! Dat gevoel had ik toen ik als Marketingcoördinator bij een groothandel onder andere  beurzen organiseerde, de website bijhield en marketing en sales-acties bedacht. Het was mijn Eurekamoment. Na enkele interim functies in Marketing & Communicatie en een uitstapje in HR, besloot ik voor mezelf te starten.
In 2014 heb ik mijzelf een speciaal verjaardagscadeau gegeven: de inschrijving van MCV events bij de KvK. Sindsdien geniet ik van het ondernemen. Het ontmoeten van nieuwe mensen, de vrijheid om je tijd in te delen, nieuwe uitdagingen aangaan, netwerken en samenwerkingen opzetten. Dat maakt het ondernemen voor mij zo leuk! Er komt een hoop positieve energie door los; dat merk ik dagelijks!

Netwerk ViZi
Naast mijn bedrijf, ben ik bestuurslid en voorzitter van de evenementencommissie van netwerk ViZi. Hét netwerk voor vrouwelijke ondernemers in de regio Barendrecht, Ridderkerk, Albrandswaard & Hoeksche Waard. Het is dé perfecte aanvulling op mijn bedrijf; zowel qua taken als samenwerkingen met super ondernemende vrouwen. Met elkaar organiseren we elke 6 weken inspirerende events, een college tour, zomerlunch & zomer-event.

Kortom, kom maar op met de weddings, zakelijke events of marketingactiviteiten! In die combinatie ligt mijn passie!

Dit deed ik eerder.
Overigens ben ik ergens in 1979 geboren. Beschuit met roze muisjes!

Ik heb de opleiding Marketing, PR, Communicatie & Management gedaan in Rotterdam en kwam erachter dat het organiseren en plannen van events mij erg goed lag. Na een aantal jaren ervaring in Marketing & Communicatie functies, ben ik gaan zoeken naar iets waarbij ik mij bezig kon houden met plannen, organiseren én waarbij contact met mensen centraal stond. Deze drie elementen wilde ik samenvoegen, met als glimmend rode kers op de taart: deze mensen blij maken!  Zo ben ik in contact gekomen met Daniëlle, owner van The Weddingplanners Institute. Ik leerde er alle kneepjes van het vak en wow, wat is weddingplannen toch leuk!

Zo. Je hebt nu over mij kunnen lezen. Nu wil ik graag weten: wie ben jij en kunnen we iets voor elkaar betekenen? Laat het me weten via info@mcv-events.nl

 

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer weten over My story?